Anker III” Dorus Rijkers Nesselande

Het is mogelijk om een zaaltje te huren bij Dorus Rijkers Nesselande. Wij stellen ons groepshuis ter beschikking voor scoutinggroepen, besloten familiefeesten en partijen.

In verband met de Covid-19 maatregelen zijn we op dit moment terughoudend voor verhuur bestemd voor feesten en partijen.

Het buitenterrein kunt u ook gebruiken, best handig voor een barbecue en kleine kinderen. Er is voldoende parkeerruimte buiten het Scoutingterrein, auto's mogen alleen het terrein op om te laden en lossen. We hebben een professionele horeca keuken, kookspullen, serviesgoed, glazen en kopjes voor ca 30 personen. Koken, bakken, opwarmen, koelen het kan allemaal. Het gebruik ervan is inbegrepen in de huurprijs. Dus hoeft u niet van alles mee te slepen of elders te huren.

In ons gebouw zijn er voldoende faciliteiten aanwezig om er een geslaagd feest van te maken.

We verhuren in de regel niet op de zaterdagen. Vanwege de regels op het Scoutcentrum moeten de gasten altijd uiterlijk om 24.00 uur vertrekken.

Paracommercie (bijv. tegen betaling feesten houden) is verboden en we verhuren alleen aan meerderjarigen.

Wij van Scouting Dorus Rijkers Nesselande, zijn allemaal onbetaalde vrijwilligers en leiding in de Scoutinggroep, die met de verhuur van ons gebouw wat geld proberen bijeen te krijgen om onze Scoutingvereniging financieel te ondersteunen.

Beverlokaal

Het beverlokaal is ca 40 m2 en geschikt voor groepjes tot een maximum van 20 personen.

De prijs voor een aaneengesloten blok van 4 uur is €65,00 elk extra uur kost €17,50.

Welpenlokaal

Het Welpenlokaal is ca 60 m2 en geschikt voor groepen met 35 personen.

De prijs voor een aaneengesloten blok van 4 uur is €90,00 elk uur extra kost €25,00.

Scoutlokaal

Het Scoutlokaal is ook ca 60m2 inclusief een leuke bar en geschikt voor groepen met 35 personen.

De prijs voor een aaneengesloten blok van 4 uur is €105,00 elk extra uur kost €28,00.

Overnachten

Het clubgebouw is ook beschikbaar voor overnachtingen. De prijzen zijn gebaseerd op een minimale bezetting van groepen met minimaal 20 personen. In de zomervakanties wordt de locatie minimaal voor hele weken verhuurd.

Voor scoutinggroepen bedraagt de prijs €5,25 per persoon per nacht.

Voor overige groepen bedraagt de prijs €8,50 per persoon per nacht.

Voor reserveringen en vragen kunt u contact opnemen middels het contactformulier. Wij zullen dan zo snel als mogelijk reageren op uw verzoek.