Bestuur

Taken

Elke vereniging heeft een bestuur nodig om alledaagse taken te regelen. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, een penningmeester, een secretaris, een groepsbegeleider en algemene leden. Het bestuur behartigt de belangen van de groep en bewaakt de kwaliteit van de groep. Denk hierbij aan de hoeveelheid (gekwalificeerde) leiding in elke speltak, de begrotingen en de samenwerking tussen de leidingteams. Hiernaast liggen er allerlei organisatorische, administratieve en financiƫle taken voor het bestuur.

Vergaderingen

Het bestuur komt regelmatig bijeen in eigen vergaderingen, maar er is ook een vergadering met alle vrijwilligers van de vereniging; de groepsraad. In de groepsraad worden alle zaken besproken aangaande de speltakken en er worden beslissingen genomen die belangrijk zijn voor de vereniging.

Functies

Het verenigingsbestuur van DRN wordt momenteel gevormd door:

  • Voorzitter: Robin Kleen
  • Penningmeester: Kim Euverman
  • Secretaris: Mariska Kleen-Boot
  • Praktijkbegeleider: Erik van der Vegt
  • Algemeen lid: Ron Schulz
  • Algemeen lid: Jeroen van Hees

Preventie & Integriteitsbeleid

Binnen onze vrijwilligersorganisatie wordt gewerkt met minderjarige leden. Het primaire uitgangspunt van onze organisatie is dat deze kinderen bij onze vrijwilligers in veilige handen zijn. Als organisatie doen wij al het mogelijke om deze veiligheid te waarborgen. Via de link hieronder kunt u meer lezen over de manier waarop onze organisatie de veiligheid waarborgt.