Verhuur

Wij verhuren ons gebouw plus buitenterrein in de weken tijdens de zomervakantie aan andere scoutinggroepen en jeugdbewegingen voor kampen. Binnen hebben wij drie lokalen: het beverlokaal, welpenlokaal en scoutslokaal. Daarnaast beschikken wij over een professionele horecakeuken met serviesgoed, glazen en kopjes voor ca. 30 personen. Kookgerei voor grote groepen is niet aanwezig.

We verhuren in de regel niet op de zaterdagen. Vanwege de regels op het scoutcentrum moeten de gasten altijd uiterlijk om 24.00 uur vertrekken indien er niet wordt overnacht. Eventueel is ons gebouw ook te huur voor het geven van workshops, vergaderingen e.d. Paracommercie (bijv. tegen betaling feesten houden) is verboden en we verhuren alleen aan meerderjarigen.

Wij van Scouting Dorus Rijkers Nesselande zijn allemaal onbetaalde vrijwilligers en leiding in de scoutinggroep, die met de verhuur van ons gebouw wat geld proberen bijeen te krijgen om onze scoutingvereniging financieel te ondersteunen.

De gebruiksvoorwaarden voor verhuur van ons clubhuis zijn hier te vinden.

Clubhuis

Binnen hebben wij drie lokalen: het beverlokaal, welpenlokaal en scoutslokaal. Het beverlokaal is ca 40 m2 en geschikt voor groepjes tot een maximum van 20 personen. Het Welpenlokaal is ca 60 m2 en geschikt voor groepen met 35 personen. Het Scoutlokaal is ook ca 60m2 inclusief een leuke bar en geschikt voor groepen met 35 personen.

Daarnaast beschikken wij over een professionele horecakeuken met serviesgoed, glazen en kopjes voor ca. 30 personen. Kookgerei voor grote groepen is niet aanwezig.

Omgeving

Ons clubhuis is gelegen aan de Zevenhuizerplas, nabij het strand, de boulevard, winkels en openbaar vervoer. Het Oeverpark naast het clubhuis is zeer geschikt voor spellen, speurtochten, e.d.

Adres: Kosboulevard 40, 3059 XZ Rotterdam

Tarieven

Beverlokaal: de prijs voor een aaneengesloten blok van 4 uur is €65,00 elk extra uur kost €17,50

Welpenlokaal: de prijs voor een aaneengesloten blok van 4 uur is €90,00 elk uur extra kost €25,00

Scoutlokaal: de prijs voor een aaneengesloten blok van 4 uur is €105,00 elk extra uur kost €28,00

Overnachting scoutinggroepen: €5,75 per persoon per nacht.

Contactformulier verhuur

Voor verhuur van ons clubhuis kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier