Lid worden

Let op: Er is helaas een lange wachtlijst, met name voor de welpen (7-11). Deze kan oplopen tot meer dan een jaar.

Vanaf de leeftijd van zeven jaar en ouder is minstens een zwemdiploma A verplicht. Dit omdat de welpen regelmatig activiteiten op het water hebben.

Dit zijn de drie stappen die gevolgd moeten worden om lid te worden.

1. Drie maal komen kijken

Voordat je je aanmeld als lid kom je drie keer meedoen tijdens een opkomst. Zo maak je vanzelf kennis met de leiding en andere leden voordat je de beslissing neemt om je in te schrijven.

2. Inschrijven

Nadat je drie keer bent komen kijken beslis je of je lid wilt worden bij onze vereniging. Wanneer je hebt besloten om je aan te melden dan schrijf je je online via het inschrijfformulier in. Hier vul je essentiƫle informatie in die wij nodig hebben om een nieuw lid te registreren in onze online administratie.

3. Gezondheidsformulier

Nadat je je hebt ingeschreven is het de bedoeling dat je het gezondheidsformulier download vanaf de site en deze uitgeprint en ingevuld inlevert bij de leiding van jouw speltak, zodat zij de nodige medische kennis over jou hebben om rekening te houden met eventuele speciale wensen of medische toestanden. Uiteraard gaat de vereniging zeer voorzichtig met deze informatie om en zullen deze formulieren niet met derden gedeeld worden!

4. Opzeggen

Mocht je het niet meer naar je zin hebben of om een andere reden willen opzeggen dan kan dat via ons uitschrijfformulier. Wij hanteren een opzegtermijn van 30 dagen na het einde van de lopende maand.